Rejser
Tuesday, June 18, 2019

>  RejseTemaer  <

>  Destinationer  <
 
Rejser Rejsebureauer80days
80days er et lille eksklusivt rejsebureau, der skræddersyer rejser til private – både par, familier og flere-generationers rejser, virksomheder og andre specialgrupper. Der bliver lyttet nøje til kundernes ønsker, visioner, behov samt deres budget, og målet er at der bliver sammensat den helt unikke (drømme) rejse.
ABC-Kirurgi
Arrangøren byder på kirurgi-rejser, for dem der ønsker at få foretaget bl.a. bypass- og plastikkirurgi i udlandet. På arrangørens sider kan man læse om de forskellige operationer, lægerne og hvad deres rejser inkluderer.
Adventure Heart
Adventure Heart har mere end 25 års erfaring med at arrangere rejser til unge mellem 18 og 30. Søger man efter en sprog- eller studierejse er dette bureau en oplagt kandidat til at finde sin rejse.
Adventure Holidays
Adventure Holidays arrangerer rejser med fokus på kulturoplevelser, naturoplevelser og aktiv ferie, hvor bl.a. vandreture er en mulighed med store udflugts- og aktivitetsprogrammer. Også lokale madoplevelser bliver der lagt vægt på, og så godt som alt er inkluderet i prisen, således at lommepenge bliver den eneste uforudsete udgift ved rejsen.
Adventure Trails
Adventure Trails er din professionelle rejsearrangør når du vil opleve verden. Vi har fokus på at sikre dig en tryg rejse. Læs mere om vores kompetencer her.
Adventuredk
Adventuredk er et rejsebureau beliggende i Herning, som tilbyder skræddersyede grupperejser lidt udover det sædvanlige. Der er fokus på længerevarende rejser til fjerne egne som f.eks. Nepal og Tibet. Rejserne kan være af op til 2-3 måneders varighed.
Africa Tours
Africa Tours er et dansk rejsebureau med speciale i safari og rejser til Afrika. Bureauet er en del af Safarigruppen, der er ejet af Karsten Ree (Den Blå Avis).
Afrika-safari.dk
Rejsebureau som siden 2006 har sendt danskere på deres livs rejse til Afrika. De har safarirejser til Tanzania, Kenya, Sydafrika og Namibia med mulighed for at kombinere med bjergbestigning af Kilimanjaro eller afslappende badeferie på Zanzibar eller Mauritius.
Akademisk Rejsebureau
Akademisk Rejsebureau blev grundlagt i 2006 og er idag et af landets førende udbydere af kulturrejser samt et af rejsebureauer i Danmark, der sender flest danskere til Rusland.
AksenTur
Baltikum, Rusland og Skandinavien er AksenTurs fokus. Deres fokus ligger på storbyoplevelser, med kulturelt og historisk indhold, og har man stor interesse for jødernes historie og 2 verdenskrig, byder denne arrangør på nogle meget verdifulde rejser.
Albatros Travel
Albatros Travel er en erfaren rejsearrangør, som tilbyder rejser verden over. De byder bl.a. på krydstogter, safari og maraton rejser.
AlfA Travel
AlfA Travel specialiserer sig i studie- og grupperejser, og har fokus på at give rejserne høj faglig- og social værdi. Rejser kan tilpasses den enkelte gruppes behov og ønsker, eksempelvis arrangeres temarejser.
Alk Rejser
Alk Rejser specialiserer sig i rejser til det sydeuropæiske land Makedonien, et land med en spændende historie, fantastisk natur og mange interessante kultur emner.
All-Travel
All-Travel kan hjælpe med at tilrettelægge en rejse til hvor som helst i verden.
Alt Rejser
Alt Rejser koncentrerer sine rejser omkring Rusland, Kina, Baltikum og Japan.
Altid Bulgarien
Altid Bulgarien specialiserer sig som navnet antyder i rejser til Bulgarien, og trækker på mange års erfaringer fra et lille område, som de kender ud og ind.
Amisol
Amisol er et norsk rejsebureau med kontor i København. De var den første charteroperatør med rejser til Sharm el Sheikh og har specialiseret sig på udvalgte rejsemål og tilbyder kvalitetsrejser til f.eks. Tyrkiet, Egypten og Grækenland.
Ans Rejser
Ans Rejser er ekspert i rejser både for grupper og individuelle – med bus og fly i Danmark og Europa. Opsamling mange steder i Jylland i 4-stjernet turistbus. Altid med dansk rejseleder og unikke udflugter.
Arctic Adventure
Arctic Adventure arrangerer arktisk eventyr til Grønland, Island eller Færøerne.
Asiatours.dk
Asiatours.dk tilbyder rundrejser til Asien. De har et spændende udvalg af rejser til Cambodia, Indonesien, Kina, Laos, Sri Lanka, Myanmar, Vietnam og Thailand.
Asien Travel
Et dansk-ejet rejsebureau med mere end 40 års erfaring med rejser til Sydøstasien, Indonesien og Bali.
Atlantis Rejser
Atlantis Rejser tilbyder charterrejser, krydstoger, kulturrejser og dykkerrejser til Egypten, Tyrkiet, Tunesien, Jordan, Oman og Emiraterne.
Australienrejser
Australienrejser fokuserer på rejser til Australien og New Zealand og kan hjælpe med alle detaljer omkring rejsen.
Balkan Holidays
Balkan Holidays har arrangeret rejser til Bulgarien siden 1985 og det må derved forventes, at de har en stor ekspertise om alt indenfor dette land.
Battertour
Rejsebureauet Battertour har siden 2004 specialiseret sig i at arrangere skiture “der batter!”. Primært har målgruppen været unge og studerende på videregående uddannelser, men i de seneste år har de udvidet med familieture.
Bella Mallorca
Bella Mallorca er en dansk rejsearrangør med rødder i både dansk og mallorcinsk kultur. Derfor er det ikke tilfældigt, at de udbyder ferierejser til lige netop Mallorca.
Bella Vista Travel
Vi er her for at servicere dig før, under og efter din rejse. Vores højeste ønske er, at du taler med os, når du tænker på at rejse. Vi vil gerne vide, hvor du rejser hen og hvornår du gør det. Hvad du var glad for og hvad du ikke syntes om. Så kan vi nemlig bedre komme med forslag til din næste rejse.
BENNS
BENNS er et rejsebureau med over 50 års erfaring. Vi er kendt for at skræddersy personlige rejser til hele verden. Vi har rejseformer som: Safari, krydstogter, rundrejser, kør-selv-ferier, autocamper ferier, busrejser mv.
Bering Rejser
Bering Rejser arrangerer aktive ferie rundt om i verden. Man kan f.eks. opleve bjergbestigning i Nepal, kite surfing i Marokko og dykning i Thailand.
Berlinspecialisten
Som navnet antyder et bureau med speciale i grupperejser til den tyske hovedstad Berlin. De tilbyder dog også rejser til Hamburg og Flensburg.
Best in Life
Best in Life er et lille dansk rejsebureau som fokuserer på luksusrejser til private herunder venner, par, familier og flere-generationers rejser og virksomheder samt andre specialgrupper. Best in Life anser alle mennesker for forskellige og det er deres rejser også! Best in Life står inde for at deres rejser skal skræddersyes til netop dit behov og budget med deres rådgivning og inspiration.
Best Travel
Best Travel blev grundlagt i 1999 og tilbyder bl.a. krydstogter på Donau og temarejser. Deres rejseudvalg er primært Europa.
Bhutanspecialisten
Som navnet antyder specialister i skræddersyede rejser til Bhutan.
Bifrost Rejser
Bifrost Rejser er et kulturrejsebureau, der sælger rejser til hele verden.
BIOTravel
BIOtravel er en lille og personlig rejsearrangør, der brænder for Sydafrika og safariliv.
Blixen Tours
Som navnet antyder er Blixen Tours er rejsebureau, der med udgangspunkt i Afrika, tilbyder et væld af eksotiske rejser til f.eks. Zambia og Botswana.
Bornholms Sommerhus Udlejning
Private sommerhuse udlejes på Bornholm. Lej sommerhus på Bornholm med sommerhusudlejning fra Feriepartner Bornholm. Sommerhuse, poolhuse og luksushuse med sauna og spa.
Bramming Rejseservice
Vores rejseprogrammer for individuelle gæster byder på naturoplevelser, historiske - og nutidsinformationer samt underholdning af forskellig art. Der kan også være rejser med mere fysiske aktiviteter. Vi lægger vægt på den personlig service, og deltager selv i alle rejser som chauffør og rejseleder.
Bravo Tours
Bravo Tours tilbyder mange eksotiske rejsemål hvor man får mulighed for at opleve fremmede kulturer og se fantastisk natur. Eksempelvis kan du opleve det meget omtalte Myanmar/Burma, det gamle Khmer-rige Cambodja og Kalahari-ørkenen i Botswana.
By RETZ
BY RETZ tilbyder unikke events, firmarejser i ind- og udland, samt fodboldrejser. De har kontor i den gamle stationsbygning på Skodsborg Station nord for København.
C&C Travel
C&C Travel har skræddersyede rejser til Filippinerne, Thailand, Sri Lanka, Cuba og mange andre enestående lande - alle med tryghed og oplevelser!
Caddie Golfrejser
Caddie Golfrejser er startet i 2009. Visionen er at levere den bedste service, som golfbureau i Danmark. Hos Caddie Golfrejser vægter den personlige rådgivning i højsædet, og deres service er venlig og kvalificeres af rejsekonsulenter som selv er golfere.
Check Point Travel
Check Point Travel er specialister i rejser til USA, Cuba, Hawaii og Asien. Dit rejsebureau i Aarhus. ✓ Gode Kvalitetsrejser til Jer ✓ Rejsem&#229;l
Ciao Ferieboliger
Ciao Ferieboliger fokuserer som navnet antyder på feriebolig oplevelser.
ClickSki
Find en billig skiferie hos Clickski.com. Book på nettet og spar mange penge på billige skirejser til suveræne priser. Billig skiferie Østrig og Tyskland.
Club La Santa
Prøv Verdens bedste Sportsferie på Club La Santa med Sport, Motion, Fællesskab og Super Ferie Stemning. Oplev det nyrenoverede sportresort.
Corporate Travel & Events
Specialister i skræddersyede forløb for bestyrelser, afdelinger eller hele virksomheder der ønsker at afholde et arrangement udenfor Danmarks grænser.
Cruise2Go
Bestil firmarejser skræddersyet efter dit ønske! Hos Corporate Travel & Events kan du bestille firmaarrangementer og eventrejser til spektakulære destinationer
Cultours
Cultours blev startet af cand. mag. Torsten Granov i 1988. Siden har de specialiseret sig i kvalitetsrejser med kulturelt og historisk indhold. Militærhistoriske rejser er et andet speciale samt deres unikke storbyrejser med iPad som guide.
Culture Adventure
Med en passion for aktive autentiske rejser, tager vi dig ind under huden på nogle af verdens mest spændende destinationer herunder Afrika, Cuba, New Zealand
Cyclingtours
Cyclingtours er et selskab, som under deres ture lægger vægt på kvalitet og sikkerhed. Vi benytter helst 4 stjernede hoteller. Alle vore guider har flere tusinde kilometers erfaring i kørsel i bjerge (både som motionister og som deltagere i løb) og har mange års erfaring som guider.
DaGama Travel
DaGama Travel består af erfarne og professionelle rejsebranchefolk, der alle er eksperter i at sammensætte og gennemføre rejser til de mere eksotiske steder.
Dan Frost Cykelrejser
Vi lover dig, at vi er godt forberedt på at gøre alt hvad vi kan, for at give dig en super god oplevelse. På vores ture, skal du kun koncentrere dig om at cykle – resten klarer vi. Vi lover dig en fantastisk uge med super hoteller, dejlig mad, skønne udsigter, hårde udfordringer, socialt samvær og ikke mindst styr på tingene - og så lige et par historier fra den professionelle verden.
DANexplore
DANexplore er et rejsebureau i Randers, som specialiserer sig i lidt mere eksotiske oplevelser. Har du lyst til trekking op af Mt. Longonot i Kenya eller er autocamping i f.eks. Australien noget der trækker så kan DANexplore hjælpe.
Danish Sports Travel
Danish Sports Travel A/S er en dansk virksomhed, som hvert år sender tusindvis af glade unge mennesker til store sportsoplevelser, fodboldrejser og fodboldturneringer rundt om i Europa.
Dansk Bilferie
Dansk Bilferie - luksuscamping, skiferie og ferieboliger. Find en billig kør-selv ferie. Danmarks bedste prisgaranti. Bestil din kør-selv ferie her på siden
Danske Special Rejser
Danske Special Rejser er en dansk rejsearrangør som har specialiseret sig i storbyrejser. Gennem 15 år har Danske Special Rejser sendt danske turister til udlandet. Tusindvis af danskere har været med bureauet i Berlin og andre storbyer. De fleste af kunderne har været begejstret for den service og det fantastiske udvalg af kvalitetshoteller.
Danski
At rejse er at leve, og for mange danskere er godt skiløb, sol og snebeklædte bjerge årets højdepunkt. DANSKI tilbyder skirejser til de bedste destinationer i Andorra, Frankrig, Italien, Østrig, Canada og USA.
dansommer
dansommer blev grundlagt i 1976 og er idag et af Danmarks største bureauer for udlejling af feriehuse.
De Brede Planker
De Brede Planker arrangerer Heli-ski, Cat-ski, surf og adventure ture til forskellige lande i verden.
De Danske Vinrejser
De Danske Vinrejser har over 30 års erfaring med kvalitetsrejser til vinproducerende lande verden over med fokus på vin, kultur og lokal gastronomi.
De Graa Busser
Vi skræddersyer grupperejsen efter jeres ønsker. Vælg f.eks. busrejser til Tyskland, Østrig, Norge, Sverige, Holland og andre spændende rejsemål i Europa.
DenTour Rejser
DenTour Rejser arrangerer primært busrejser til nærliggende lande som Tyskland og Polen.
Detur Danmark
Detur Danmark arrangerer primært charterrejser for solhungrende nordboere med direkte fly til Grækenland, Tyrkiet, Gran Canaria, Tunesien og Egypten. Detur arrangerer desuden rejser inden for golf og konferencer samt rejser for både store og små grupper med vidt forskellige formål som bridge, kunstmaling, singleliv, cykling og beach volley.
DFDS Seaways
Det Forenede Dampskibs-Selskab (DFDS) blev stiftet i 1866 og er idag et firma med over 4000 medarbejdere og repræsenteret i 11 lande. Alle kender nok Oslo – København ruten som DFDS Seaways p.t. betjener med Pearl of Scandinavia og Crown of Scandinavia skibene.
Dini Tours
Dini Tours er et cykelrejsebureau med hovedsæde i Fredericia. Vi tilbyder cykelrejser i ind- og udland med guidede træningsture. Vores cykelture foregår gruppe- og niveauopdelt og vi sætter det sociale samvær i højsædet.
Discovery Travel
Discovery Travel arrangerer udprægede luksusrejser til hele verden. Speciale i Det Indiske Ocean samt Mellem- og Fjernøsten.
DK-Kroatien
Altid noget ser dækker dine ønsker og behov. Det er ikke nemt at vælge ferieform og destination, når rejsen går til Kroatien
Dogru Rejser
Erfaring med flyrejser til hele Tyrkiet.
Dream & Bike Tours
Dream & Bike Tours tilbyder rejser på motorcykel i USA og Europa - realiser din drøm på to hjul
DTF travel
DTF travel udbyder rejser i hele verden, dog primært som kør selv ferie i Europa.
Euro Tourist
Euro Tourist er velbevandrede i grupperejser og tilbyder en bred vifte af destinationer rettet mod både voksne- og ungdomsgrupper. Der er f.eks. rejser til Edinburgh, Paris og Prag.
Eurocamp
Eurocamp tilbyder ferier på mere end 150 campingpladser i Europa. De tilbyder ophold i alt fra bungalowtelte med eget køkken til fuldt udstyrede mobilhomes med eget køkken, bad og toilet.
Europas
Europas rejser går til Europas solrige badestrande, storbyer eller ud på havet med krydstogtskib. Udover dette tilbyder Europas f.eks. motorsportsrejser hvor Formel 1 løb og Le Mans kan opleves.
EuroStudy International
EuroStudy International har siden 1982 specialiseret sig i at udbyde sprogrejser med fokus på kvalitet og seriøsitet til mere end 200 destinationer.
Explorius
Explorius arrangerer udveklingsrejser til hele verden.
Fairway Tours
Fairway Tours har over 10 års erfaring med golfrejser til Tyrkiet, Portugal, Spanien og Irland.
Falk Lauritzen
Falk Lauritsen Rejser - Oplev ægte rejseglæde! Vi har rejser for enhver smag: afbudsrejser, krydstogter, hoteller, par og børneferie.
FDM Travel
Se og bestil vores nyeste rejsekatalog. Her finder du masser af inspiration til din rejse blandt vores spændende rejseforslag.
FindMinRejse
Hos Find Min Rejse skræddersyr vi din drømmerejse. Vi laver rejser til hele verden ✓Personlig service i top ✓Mange års erfaring ✓Både enkelte og grupper
First Travel
First Asia Travel har gennem mange år arrangeret individuelle rundrejser til/i Kina
FJÄLLFERIE
Fjällferie er specialiceret i skiferier, og har mere end 16 års erfaring med salg af skiferier til Østrig, Sverige og Norge. De tilbyder også sommerferier til Kroatien, Frankrig, Østrig, Tyskland, Sverige og Norge samt vandreferier, golfrejser og wellness ophold.
Fodboldrejser
Fodboldrejser.dk er en passioneret virksomhed, der arrangerer fodboldrejser til hele Europa. Vi sender årligt mere end 5.000 glade fodboldfans afsted til Europas topligakampe samt de store Europæiske turneringer Europa League og Champions League. Derudover sender vi også mange NFL-fans afsted til London, hvor der årligt spilles tre store NFL-kampe.
Fogt Rejser
Som navnet antyder, har vi specialiseret os i alle former for grupperejser med et større eller mindre islæt af fagligt program. Vor kundekreds består af foreninger, politiske partier, offentlige institutioner, firmaer og ansatte ved uddannelsesinstitutioner ligesom vi arrangerer en del læserrejser for forskellige dagblade og ugeaviser. Derudover arrangerer vi rejser, som den her omtalte, for en stadig større skare af trofaste gæster.
Fokus Rejser
Vi er et mindre bureau med 26 års erfaring med at lave skirejser til Østrig, hvor vi tilbyder ophold i såvel Ischgl som Kappl i Paznauntal i Tirol.
Folkeferie
Folkeferie er et dansk rejsebureau, som har skabt ferieoplevelser for danskere i over 76 år.
Frontiers ApS
Frontiers ApS er eksperter i at arrangere eksklusive safarirejser og bryllupsrejser, luksuriøse bade og dykkerferier eller oplevelses og aktivitetsrejser til f.eks. Tanzania og Uganda.
Gardening
Et rejsebureau med fokus på haver. Rejser går bl.a. til England, hvor interessen for haver nærmer sig videnskab.
Get Global
Get Global har specialiseret sig adventure-grupperejser for unge mellem 18 og 30 år.
GG Tours
Vi tilbyder ture og rejser både for den rejsende som ønsker totale pakkeløsninger med transport og rejseledere under hele turen og til den mere individuelt rejsende som søger større fleksibilitet tilbyder vi rejs-selv pakker, hvor du kan vælge mellem flere forskellige afrejsedatoer. Vores fokusområder er kunst, kultur og vin og gourmetoplevelser og speciel events i Europa, Skandinavien og USA.
GIBA Travel
GIBA Travel arrangerer rejser til spændende lande og byer.
Gislev Rejser
Gislev Rejser tilbyder 158 spændende rejsemål med fly, bus og skib med dansk rejseleder hele vejen.
Gotoasia
Hos GotoAsia har vi specialiseret os i at planlægge og arrangere rejser til Thailand, Vietnam, Malaysia og til den malaysiske del af Borneo. Go to Asia er ikke kun et rejsebureau, der sælger rejser – vi hjælper dig med at planlægge og købe den bedste rejse til Thailand, Vietnam, Malaysia og Borneo, ligesom vi servicerer dig helt frem til afrejsen fra Danmark. Siden vi i 1996 besøgte Asien for første gang, har vi besøgt verdensdelen utallige gange og erfaringerne fra vore egne rejser bruger vi, når vi skal hjælpe dig med at arrangere din drømmerejse.
Grace Tours
Grace Tours rejsebureau rejser til indien, nepal, bangladesh, tibet, kina, sri lanka med speciale i kerala ayurveda
Granada Kulturrejser
Vi tilbyder b&#229;de grupperejser og rejser for individuelle. Andalusien, h&#248;jskole, Alhambra, Barcelona, Santiago, Madrid Sevilla, rejser p&#229; egen h&#229;nd, Cuba, Havana, Argentina, Buenos Aires, Patagonien, Iguaz&#250;, Mexico, Palenque
Group Tours
Group tour's rejsebureau i Nørresundby, Nordjylland, har været på banen siden 1990, og kan i år d. 01. oktober fejre 27 års fødselsdag. Mange grupper har benyttes os siden den spæde start og gør det stadigvæk, hvilket vi er taknemmelige overfor. ​ Vi har destinationer i Skandinavien og den øvrige del af Europa, og har i ønsker om destinationer udenfor Europa, så fremkommer vi også med tilbud herpå.
Grupperejsebureauet
Erfaren arrangør af grupperejser. Med Grupperejsebureauet er du sikker på god håndtering af din studietur, firmarejse eller anden grupperejse.
Gruppespecialisten
Gruppespecialisten specialiserer sig i grupperejser til hele verden for 10 personer og opefter. Særlig ekspertise i firmarejser, teambuilding og storbyferie.
Grønlands Rejsebureau
Specialist i rejser til Grønland, Island og Færøerne med grupperejser, pakkerejser, rideferie, krydstogter. Eller kombiner din egen rejse med fly, hotel, vandrehjem og udflugter.
Gulliver Rejser
-
Happydays
Happydays tilbyder bilferie til skønne hoteller i Europa – f.eks. weekendophold, miniferie, vinferie eller sommerferie.
Hebor
Hebor arrangerer individuelt tilrettelagte rejser til Irland, hvor man oplever det ægte Irland og dets mangfoldighed.
Herreture.dk
-
Hideaways
Hideaways er specialist i rejser til Sydeuropa hvor du bor på unikke charmerende hoteller eller ferielejligheder. Alle gemmesteder er nøje udvalgt og jeg har personligt besøgt alle hoteller i programmet. Du kan rejse med Hideaways på ferie fra alle lufthavne i Danmark og i nøjagtig det antal dage du ønsker. Blandt de mest efterspurgte rejsemål er Sicilien og Toscana i Italien, Madeira og Algarve i Portugal, Provence i Frankrig og Mallorca og Andalusien i Spanien. I programmet finder du også mange spændende rundrejser hvor du bor på flere hideaways under din ferie.
Hippotours
Dansk familieejet rejsebureau, som brænder for heste og for at rejse. Vi udbyder rejser der henvender sig til ryttere på forskellige niveauer. Vi har valgt kun at sælge vores rejser online, så vi kan holde omkostningerne på rejser nede og tilbyde de bedst mulige priser.
Hjerting Rejser
Et lille rejsebureau på Fyn, men med store rejser og oplevelser. Hjerting Rejser er specialister i langtidsrejser, langtidsferier, seniorrejser og kulturrejser. De har især fokus på rejser til Spanien. Blandt de mest populære destinationer kan nævnes Costa del Sol, Mallorca, Gran Canaria, Tenerife og Andalusien.
Horisont Rejser
Kulturrejser med rejseledere som Ib Michael, Herbert Pundik, Jens Nauntofte, Frank Esmann, Vibeke Sperling, Mette Holm og Mogens Lykketoft.
HowJdo
HowJdo tilbyder sprogrejser på mange forskellige sprog til destinationer over hele verden. Du kan studere engelsk i England eller i USA, spansk i Spanien eller Sydamerika. De tilbyder personlig rådgivning, så du kan arrangere dit eget, unikke sprogophold.
Hyttespecialisten
Information om skiferie og hytteferie i Norge og Sverige. Her findes hytter der er perfekte til din vinterferie.
Højmark Rejser
Højmark Rejser arrangerer skirejser og skiferier til de Østrig og Italien.
ICE Travel
ICE Travel er et rejsebureau som har specialiseret sig i firma-, gruppe- og pakkerejser til Island, Skotland og Irland. Derudover tilbyder de rejser til bl.a. Azorerne, Canada og USA.
In-Italia
In-Italia tilbyder ferieboliger og hoteller i hele Italien. Udvalget består af hoteller og lejligheder i byerne, vingårde på landet, små hoteller i hyggelige autentiske italienske byer, feriecentre ved kysten – nærmest alle former for indkvartering, dog ikke camping.
Intertravel
Vi ønsker at inspirere til enestående oplevelser og det er vores mål at arrangere spændende rejser med minder der varer længere end flyrejsen hjem.
Inyanga Safari
Inyanga Safari Lodge Vi arrangerer Foto Safari, Jagt Rejser, Golf Rejser, Wild Life Bush Camp, Rundrejser, Storby Ferie, Badeferie, Kør Selv ferie.
Island Tours
Island Tours er et danskejet rejsebureau med speciale og stor erfaring i, at arrangere rejser i Island. De arrangerer kør-selv rejser, rundrejser i gruppe med dansktalende rejseledere, cykel- og vandrerejser, miniferie/citybreak, studieture, rideferier, samt en lang række dagture med udgangspunkt i Reykjavik.
Islandrejser
Kør-selv ferie-eksperterne og skønne grupperejser! Vi tager os af det hele: Overnatning, aktiviteter, fly og billeje.
Italiaformidling
Ferieboliger i Italien - kør selv ferie, Udlejning af lejligheder, hoteller, vingårde og mere. Skiferie i domimitterne eller Alperne.
Jasø Rejser
Book din næste rejse fra Tyskland og spar mange penge! Vi tilbyder forskellige rejser fra Tyskland blandt andet afbudsrejser, krydstogt m.m. Spar op til 40 %
Jelling Rejser
Gennem snart 25 år har Jelling Rejser oparbejdet et godt og solidt netværk i udlandet, der gør det muligt for os at arrangere stort set alle former for gruppe- og specialrejser uanset tema, indhold og mål. Jelling Rejser er selvfølgelig medlem af Rejsegarantifonden.
Jeresferie
Jeresferie.dk er et rejsebureau med speciale i kvalitetsrejser rundt om i Europa. De tilbyder f.eks. grupperejser, togrejser i Schweiz, wellness-rejser til de nye EU-lande, luksus storbyrejser og aktiv ferie i Tjekkiet.
Jesper Hannibal Rejser
Jesper Hannibal tilbyder rejser og krydstogter til Sydamerika, Asien, Afrika, Caribien og andre spændende destinationer. Oplev verden med Jesper Hannibal.
JS Rejser
Oplevelser med personlig betjening. Dem i Danmark, der har den største indsigt og berøringsflade i Rumænien, hvilket vi har oparbejdet igennem de sidste 30 år
JTB Denmark
Forretningsrejser med JTB Denmark. Vi er specialister i forretningsrejser. Vi sætter en ære i at finde den bedste løsning for hver rejse.
Juventas Rejser
Juventas Rejsers speciale er vandreferier i fantastiske naturområder kombineret med komfortable overnatningssteder og bagagetransport. Både individuelle ture på egen hånd og grupperejser med professionelle guider.
Jysk Rejsebureau
Jysk Rejsebureau startede i 1984 og har i dag to kontorer i Århus og Aalborg.
Karavane Rejser
Karavane Rejser er et lille rejseburea der har specialiseret sig i anderledes personlige og kulturelle rejser. Vi tilbyder alt fra guided grupperejser på Nimbus motorcykel i Lille Tibet til kulinariske krydderirejser til det sydlige Indien.
Karins Turistrejser
Karins Turistrejser er et rejsebureau, der primært arrangerer busrejser rundt i Europa.
Kibæk Rejser
Kibæk Rejser har eksisteret siden 1990 og er specialister i rejser til Østrig, Tyskland og Nord-italien.
Kilroy
Vi hjælper unge og studerende med at udforske livet gennem rejser og uddannelse. Uanset hvad drømmen er, arbejder vi for at opfylde dine ønsker.
Kingfish Dive & Travel
Kingfish Dive & Travel - Nordens førende dykkercenter. Dykkerrejser, dykkerudstyr, dykkerkurser, fridykning og uvjagt samlet under samme tag.
Kipling Travel
Kipling Travel er specialister i kulturrejser, rundrejser, afrika-safari rejser, trekkingture og bjergbestigning. Kom helt tæt på og få en unik oplevelse.
KirurgiRejser
KirurgiRejser er Danmarks største og ældste rejsebureau inden for kirurgi i udlandet. De har eksisteret siden ultimo 2004 og har med stor succes sendt tusindvis af nordiske patienter til udlandske hospitaler.
Komarna Rejser
Moderne ferielejligheder i den børnevenlige landsby Komarna - Kroatien. Byen ligger mellem bjergene og det smukke Adriaterhav. Det er det perfekte sted, hvis du og din familie ønsker at trække stikket ud, og samtidig have muligheden for spændende ture i området. Uden for sæsonen er byen perfekt for voksne uden børn, som udgangspunkt for masser af natur- og kulturoplevelser.
K-Rejser
K-Rejser specialiserer sig i rejser til bl.a. det årlige Le Mans 24 timers race i Frankrig og Formel 1 løb, og har siden 2005 sendt næsten 30.000 gæster afsted. K-Rejser er ejet af Jacob K – lillebror til Tom Kristensen.
Krydstogt Eksperten
Krydstogt Eksperten tilbyder krydstogtoplevelser til mere eller mindre ekstraordinære destinationer.
Kulturrejser Europa
Kulturrejser Europa har lang erfaring i at arrangerer grupperejser til Portugal, Italien og Spanien.
KulturRetur
Kulturretur formidler rejser til Færøerne, Irland, Island, Kosovo, og Makedonien
LA Travel
LA Travel er Danmarks billigste udbyder af sportsrejser. Her finder du attraktive NFL, NHL, Formel 1 og fodboldrejser til Europas top ligaer.
Lamatours.dk
Lamatours tilbyder rundrejser til Latinamerika. De har et spændende udvalg af rejser til Argentina, Brasilien, Cuba, Mexico, Peru, Costa Rica, Bolivia og Ecuador/Galapagos.
Lauritzen Rejser
Kørselv ferie
Live Travel
Her på siden kan du læse om vores rejser til Thailand, Laos og Cambodja. Her er rejser til øer, strande, byer, bjerge, templer og paladser og meget mere i de 3 lande.
Livingstone Safari
Safari og luksus rejser til Afrikas fatastiske safarilande & øerne i det Indiske Ocean ud fra Afrikas kyst. Safarirejser til alle niveauer
Livsrejsen
Arrangøren tilbyder rejser med fokus på oplevelser og eventyr, i form af møde med fremmede kulturer, gamle myter, fantastiske naturoplevelser og spændende byer. Arrangøren benytter sig af erfarene rejseledere, og hotellerne vælges ofte på baggrund af deres beliggenhed, hvis denne kan bidrage til rejseoplevelsen.
Local Living
Local Living er et rejsebureau der specialiserer sig i ferieboliger i de smukke italienske områder Toscana og Umbrien.
Lonni Rejser
-
Lords Travel & Tours
-
Loving Italy
Loving Italys speciale er ferieboliger og hotel i Italien. Først og fremmest i ferieboliger i Toscana, men også i Umbrien, Ligurien, Piemonte byferie i Rom og ophold på Sorrento Halvøen og Amalfi Kysten. De dækker også Sicilien og Adriaterhavet med Rimini.
Luksus Rideferie
Med Luksus Rideferie skal man som dansker ikke rejse så langt. Det handler nemlig om rideferie med et gastronomisk touch i Danmark.
Luksushuse
Luksushuse er et sommerhusudlejnings firma startet i 2003 der specialiserer sig i at udleje luksussommerhuse i Danmark og Sverige med plads til op til 24 personer.
Mach Travel
-
Magic Tours
Med over 20 års erfaring er Magic Tours specialister i at arrangere rejser til Disneyland Paris.
Mangaard Travel Group
Et rejsebureau som byder på rejser for private og erhvervsdrivende.
MarcoPolo
Udsøgte rejseeventyr til Sydamerika, Nordamerika, Afrika, Asien, Australien og New Zealand siden 1982. Rejser så unikke som dig
MC Rejser
-
Memory Tours
-
Merlot Tours
-
Mikkeltours
-
Mols Rejser
Mols Rejser arrangerer grupperejser til en lang række forskellige lande hvor kultur, historie, natur og unikke oplevelser vægtes højt.
Montenegro Tours
Montenegro Tours arrangerer charterrejser samt grupperejser til Montenegro.
Mountain Adventures
Mountain Adventures er specialist i trekking og vandreture, cykelferie, bjergbestigning og eventyrrejser.
Mycruise
MyCruise har det største udvalg af krydstogter til de bedste priser. Søg blandt krydstogter i hele verden og find netop den rejse, der passer til dig.
My-Light
My Light arrangerer rundrejser, storbyrejser og golfrejser til USA. Hvis man f.eks. vil se den vestlige del af USA og skræddersye sin rejse, kan man bruge deres formular her.
Myplanet
-
Nicksamerika
Nicksamerika er et rejsebureau, specialiseret i personligt skræddersyede og rejser til Hawaii, USA, Mexico og Canada.
Nordic Tours
-
Norsk Hytte Udlejning
-
Norsk Rejsebureau
Ferie i Norge? Over 100 &#229;rs erfaring med skiferie Norge, Hurtigruten, og sommerferie i de norske fjorde. Tag med p&#229; eventyrlige udflugter og rejser til Norge
North Travel
North Travel har mange års erfaring i at arrangere rejser til Island, Færøerne og Grønland. De har et stort udvalg af rejser og et særdeles godt kendskab til destinationerne. Kør selv ferie, rundrejser, rideferie, vandreture, grupperejser, skolerejser, firmarejser, citybreak og udflugter.
Nortlander Skitours
Billige skiferier med gennemsigtige lave priser til vores populære destinationer og hyggelige hoteller. Her får du inspiration til din skiferie.
Novasol
Novasol er et rejsebureau med over 40 år på bagen, som startede med at tilbyde hytteferie til det smukke Norge. Idag er det nordeuropas største virksomhed indenfor sommerhusudlejning.
Nyhavn Rejser
Nyhavn Rejser har siden starten i 1988 været specialiseret i kvalitetsrejser til hele verden. Bureauet er gennem årene blevet kendt for at give seriøs og kompetent rådgivning den absolut største prioritet. Det gælder, uanset om der er tale om en kostbar eller billig rejse.
Ofelia Rejser
Hos Ofelia Rejser er vi specialister skræddersyet grupperejser. Ofelia Rejser arranger grupperrejser til min 16 personer. Vores service er altid i top!
Olsen Tours
Olsen Tours arrangerer sportsrejser til Spanien. Golf- og fodboldture er deres speciale.
OnlineSki
Hos Onlineski forhandler vi billige skiferier til Østrig, Italien og Tyskland.
OurWorld
-
Paltours
-
Pangea Travel
Vi arrangerer grupperejser, forretnings- og firmarejser - se planlagte grupperejser til Finland/Lapland
Panorama Rejser
Panorama Rejser udlejer ferieboliger i Toscana og Umbrien. Kom tæt ind på livet af den toscanske og umbriske bondekultur ved at bo i lejlighed på Agriturismos eller bo i egen villa. De ligger overalt med skønne panorama udsigter.
Panter Rejser
Panter Rejser tilbyder bl.a. oplevelsesrige rejser til Nordkap, musik- og vinrejser til Tyskland, samt kulturrejser rejser til bl.a. Rusland og Polen.
Paraguayrejser
Paraguayrejser er et rejsebureau, som arrangerer rundrejser i Sydamerika. Sammen med vores erfarne guider kommer du trygt og sikkert rundt i Sydamerika.
Peacock Travel
Peacock Travels mål er, at tilbyde vores kunder en portefølge af skønne steder rundt omkring i verden, som afspejler det gode liv..
Penguin Travel
Penguin Travel er et utraditionelt rejsebureau, som blev stiftet af Dimiter Popov i 1988, registreret i 1989 og lige siden har været et 100% danskejet firma, der naturligvis er registreret i Rejsegarantifonden som nr. 888. Det lave nummer er beviset på, at Penguin Travel er et af de bureauer i Danmark, der har været længst på markedet.
Peregrin Travellink
-
Polar Rejser
-
Portvinsrejser
Portvinsrejser er, som navnet indikerer, en rejsearrangør opbygget omkring interessen for portvin. Rejserne går til Porto og Douro i Portugal, og rejserne kan skræddersys efter ønsker, behov og budget.
Poulis Rejser
Lis Nyrup og Pouli Pedersen, der driver rejseselskabet PouLis Rejser, er bosiddende i Birgittelyst, Viborg. Vi driver PouLis Rejser sideløbende med vores daglige arbejde, hvorfor der er et begrænset antal rejser hvert år. Lis Nyrup arbejder til dagligt ved Viborg kommune som dagplejepædagog, og Pouli Pedersen arbejder som økonomichef og kapitalforvalter på bispekontoret i Viborg. I 2018 går turen til Harzen Kr. Himmelfart, til Prag i Pinsen, til Rhinen i juli, til Norge i september og til Berlin i november.
Primo Tours
Primo Tours er et rejsebureau der specialiserer sig i nogen få destinationer som f.eks. Kreta, Rhodos og Kythira. Deres hjemmeside er nem at finde rundt på og de har unikke tilbud som f.eks. “Rejs alene m. børn” – perfekt til single forældre.
Profil Rejser
Profil Rejser er et af Danmarks største rejsebureauer, som specialiserer sig i at opfylde deres kunders unikke rejsedrømme. Bureauet har eksisteret i mere end 30 år, og sælger primært oversøiske rejser, skræddersyet til hver enkelt kunde.
Pushpinder Group Travels
-
Reinholdt Bridge & Travel
-
Rejsekontoret
-
Rejsen for dig
-
Rickshaw Tours & Travel
Rickshaw Tours and Travel har specialiseret sig i at skræddersy rejser til Afrika. Med mere end 25 års erfaring og lokale kontorer i flere afrikanske lande tilbyder de safari, familieferier og kulturrejser, tilrettelagt efter kundernes ønsker, til en række afrikanske destinationer.
Rid & Rejs
-
Riis Rejser
Riis Rejser er et rejsebureau, som primært arrangerer busrejser rundt om i Europa, kombinerede fly- og busrejser, flodkrydstogter og oversøiske rejsemål.
Risskov Bilferie
En bilferie giver jer frihed til at tilrettelægge jeres rejse præcis, som I ønsker det, hvad enten destinationen er naturskønne omgivelser, storbyens interessante liv eller kyststrækningers maritime charme. Hos Risskov Bilferie har vi stor erfaring inden for kør selv-ferier, og fordi vi køber stort ind hos vores samarbejdspartnere, kan vi tilbyde jer lejligheder og interessante hotelpakker, enten med kvart-, halv- eller helpension til Danmarks bedste priser.
Risskov Rejser
Se vores store udvalg af rejser med og uden rejseleder │ Vi har over 20 års erfaring med rejser til hele verden – velkommen til vores rejseunivers
Ruby Rejser
Et 40 år gammelt rejsebureau med fokus på specialrejser. Nogle af temaerne Ruby Rejser dækker over f.eks. singleferier, cykelkrydstogter og vandreferie.
Safari Eksperten
Tag på Afrika safari med Safari Eksperten - Vi har mere en 10 års erfaring med safarirejser til Afrika. Overlad alt det praktiske til os. Book Afrika rejse her.
Samson Travel
-
Saxenborg Rejser
Saxenborg Rejser er eksperter i langtidsrejser til primært Spanien og Italien.
Scan Rejseservice
-
Scanbird Rejser
Scanbird Rejser specialiserer sig i fugle- og naturrejser med indslag af kultur. Der tilbydes endagsture, weekendture og rejser.
Schønberg Musik & Rejser
-
Sfinks Rejser
Sfinks Rejser består af højt kvalificerede, licenserede, dansktalende guider med uddannelse i Ægyptologi og Turisme fra den Ægyptiske stat. Derudover har det dansktalende personale kvalifikationer inden for ægyptologi og service fagene.
Sinex Rejser
-
Singlerejser
På vores rejser vil du møde andre singler, hvor berigelse, kendskab til andre kulturer og livsglæde er fællesnævneren. Vi har indlagt rige muligheder til frirum på vores ture, i kombination med fælles oplevelser i et fint harmonisk samspil. Vores formål er ikke at agere som dating bureau, men i stedet med et oprigtigt ønske om at give muligheden for at rejse ud i verden i samvær med andre singler.
Skan Rejser
Vores mål er at kunne tilbyde rejser til Europa til lavest mulige priser. Vi tilbyder alle slags rejser lige fra, miniferie, charterferie, storbyferie, badeferie, langtidsrejser, grupperejser, busrejser, flyrejser, kør-selv-ferie, kun transport, weekendophold, golfrejser, kombirejser, endagsture samt specielrejser.
Ski Social
Ski-social.dk er siden hvor du finder din skiferie. Altid lidt billigere end samme rejse hos teknisk rejsearrangør. Vi har forhandlet en samlet grupperabat som kommer dig til gode.
Ski Total
SKI TOTAL A/S er et familieejet skirejsebureau, som siden 1986 har specialiseret sig i at arrangere kvalitets skiferier til Valmorel i de Franske Alper for familier, voksne skigæster og firmaer. Som det eneste skirejsebureau i Danmark, har vi valgt at fokusere på én destination, hvor vores ejere altid er til stede sammen med gæsterne for at kunne tilbyde skiferier i en helt særlig klasse.
Skiferie
Dansk Fri Ferie Skiferie fokuserer udelukkende på skirejser, og tilbyder rejser til populære skiferiemål i f.eks. Østrig, Norge og Sverige, samt til det nye økonomisk attraktive rejsemål Tjekkiet. Skiferie har desuden snegaranti på flere rejsemål, og prisgaranti på ferieboliger.
Skigruppen
SkiGruppen arrangerer skiture for grupper. SkiGruppens primære destination for sæsonen er Kläppen ved Sälen i Sverige. På websitet kan man søge information og foretage tilmelding til turene.
Skirejser Contamines
Les Contamines er en unik skisportsby i de franske alper. Kendskabet til byen er ikke stort her i Danmark, men hvis man først har været der en gang, så bliver man sjovt nok ved med at komme tilbage år efter år, og det er ikke tilfældigt. Hos Skirejser Contamines stræber vi nemlig efter at give vores gæster en helt unik ferie, og det mener vi er muligt med os i front. Vi er faldet pladask for Les Contamines og de mange muligheder, som byen rummer, og denne glæde vil vi hammer gerne dele med andre. Les Contamines er en unik skisportsby i de franske alper. Kendskabet til byen er ikke stort her i Danmark, men hvis man først har været der en gang, så bliver man sjovt nok ved med at komme tilbage år efter år, og det er ikke tilfældigt. Hos Skirejser Contamines stræber vi nemlig efter at give vores gæster en helt unik ferie, og det mener vi er muligt med os i front.
Slopetrotter Skitours
Slopetrotter Skitours arrangerer skiferie og skirejser til dig, der gerne vil til Østrig, Italien og Frankrig.
Smag Toscana
-
Smyril Line
Smyril Line A/S formidler pakkerejser til Island og Færøerne, Viking Cruise til Island og skibstransport med MS Norröna
Sne & Snö Skirejser
SNE & SNÖ Skirejser - Rejsearrangør i mere end 20 år. Vi er eksperter i skræddersyede skirejser, grupperejser og firmature á 3-4 dage i Alperne.
South African Travel
Vi differentiere os ved at tilbyde skræddersyede individuelle rejser, hvor der bliver taget hensyn til hver enkelt kundes ønsker og budget. Vi er altid tilgængelige for kunder, hvilket betyder kunder altid kan få svar på spørgsmål hvis der er noget de er i tvivl om.
Spa Tours
Er man en smule stresset i den hektiske hverdag eller vil man bare gerne forkæle sin krop lidt, så er en wellness rejse på sin plads. Spa Tours er et rejsebureau med speciale i wellness og kurophold.
Spies Rejser
Vel nok det mest kendte danske rejsebureau og behøver dårligt yderligere introduktion end at nævne navnet.
SportConcept International
Kom i kampform med Profil Rejser. Vi har et bredt udvalg af svømme- og fodboldtræningslejre, cykel- og mountainbikerejser - både for børn og voksne.
Sportenrejser
Fodboldrejser og fodboldbilletter til Premier League, La Liga , Bundesliga, Serie A - Bedst og billigst her - Vi giver dig en fodboldoplevelse for livet.
Spot On Travel
Hos Spot on Travel er vi specialister i skræddersyede rejser til udvalgte rejsemål, hvor du vil få nogle unikke rejseoplevelser. Din rejse bliver ”spot on”
Sri Lanka Rejser
Med 27 års erfaring er Sri Lanka Rejser det rejsebureau i Danmark, der har den største ekspertise i at planlægge og arrangere individuelle rejser til Sri Lanka. Vi lægger vægt på at producere individuelle rejser af højeste kvalitet.
STA Travel Danmark
STA Travel er verdens største rejsebureau for unge og studerende.Vi er specialister på jorden rundt rejser, men har også et stort udvalg af oplevelsesturer.
Stena Line
Skal du med færge Norge eller færge til Sverige? Stena Line har færger fra Frederikshavn til Oslo, fra Grenå til Varberg og fra Frederikshavn til Göteborg.
Stjernegaard Rejser
Rundrejser med dansk rejseleder og individuelle, skræddersyede rejser til oversøiske rejsemål. 30 års erfaring med kvalitetsrejser.
Strobel Travel
-
STS Alperejser
STS Alperejser har i mere end 30 år arrangeret skirejser til Alperne. Med 7 destinationer i hhv. Østrig, Italien Frankrig og Schweiz er der udfordringer til skiløbere på alle niveauer.
STS Sprogrejser
-
Student & Business Tours
-
StudieXpressen
-
Sun Tours
Sun Tours, beliggende i Århus, har 25 års erfaring med rejser
SunCharter
SunCharter tilbyder en lang række af rejser til Bulgarien og Tyrkiet herunder bl.a. Golden Sands, Sunny Beach og Alanya. SunCharter er et 100% dansk rejsebureau, og derfor med udelukkende danske guider på alle destinationer.
Sunway Seatravel
-
Svane Rejser
Svane Rejser/Svane Rejsebureau har været erhvervslivets rejsearrangør i mere end 25 år. Bureauet tilbyder også en stor pallet af ferierejser til hele verden og deres medarbejdere har stor erfaring og står til disposition med service og rådgivning.
Svante Rejser
-
Svensk Kano Ferie
-
Sweet Spots
-
Sweet Spots for Walking & Wellness
Sweet Spots er et lille nicherejsebureau der siden 2008 har tilbudt eksklusive vandreferier 50+ i Europa. Tag med til Cypern – Mallorca – Menorca – Madeira – Østrig – Kreta.
Tanzania Tours
-
Team Benns Ski
Team Benns ski tilbyder skirejser til især børnefamilier til favorable priser. Derfor tilbyder de på mange af deres destinationer store børnerabatter – på nogen helt op til 18 år.
Team Bornholm
-
Tellus Rejser
-
Tembo Safari
-
Thinggaard
Hvor er den bedste afterski? Hvor er bedst at tage hen som familie på ski? Skal man bo i hytte/lejlighed/hotel? Se her hvad vi anbefaler. Thinggaard tilbyder busrejser, kør selv rejser, krydstogter og flyrejser.
Tiffany Tours
Tiffany Tours er specialister i rejser med dansk guide til Egypten, Sydamerika, England, Sydafrika, Asien og USA.
TigerRejser
TigerRejser er et veletableret rejsebureau der så dagens lys som vognmandsfirma i 1950. De har fungeret som rejsebureau siden 1976 og tilbyder mange forskellige typer af rejser. Fra almindelige storbysferier over naturrejser til f.eks. Harzen til kør selv ferier.
Tikva Travel
Vore rejser spænder bredt – storbyferier, helserejser og individuelle oplevelses rejser og ekspeditioner
Top Tours
Hos Top Tours har vi både langtidsrejser, solskinsrejser, supertilbud og rejsetilbud. Vi sammensætter din rejse. Kig ind for et godt tilbud!
Topas Travel
-
Torres Travel
Torres Travel tilbyder håndplukkede ferieoplevelser i Italien. Vi sælger ophold i “by og på land” og har et bredt udvalg, som du kan finde smagsprøver på her på hjemmesiden. Nøgleordene er familieferie – mad & vin – wellness/sport – storby. Vi samarbejder med de bedste overnatningssteder i Italien og ofte er der tale om steder, som vi selv har besøgt for at mærke atmosfæren. For os er kun det bedste godt nok.
Toscana Con Amore
-
Toscana-Vacanze
-
Travel 2 Thailand
-
Travel Alott
Ønsker du at deltage i et andet samfund, arbejde frivilligt for en god sag eller opleve vilde dyr tæt på, så er det en arbejds ferie du skal på.
Travel Nord
Travel Nord har specialiseret sig i rejser til Island. Her tilbydes et stort og spændende udvalg af kør-selv ferie, rideferie, rundture med bus, citybreak, grupperejser og firmarejser. Derudover tilbyder de rejser til Færøerne, Grønland og Canada.
Travel Sense
-
Travel to Farm
Travel to Farm er din partner, hvis du vil på ophold i udlandet og opleve en ny kultur og anderledes arbejdsliv. Læs om dine muligheder på vores hjemmeside
Travel4Companies
-
Travel's Easy
Travel’s Easy er et rejsebureau med speciale i kvalitetsrejser til De Britiske Øer.
Trekking Bureauet
-
Trip Tour
-
TUI
TUI startede i Sverige under navnet “Fritidsresor” i 1961, grundlagt af Bengt Bengtsson og Håkan Hellström. I 1967 kommer startes en dansk afdeling og idag er TUI et af de mest etablerede danske rejsebureauer med destinationer som f.eks. Barbados og Maldiverne i deres udvalg.
Turistrejser
Hos Turistrejser har de en forkærlighed for Nordcypern, og derfor har de specialiseret sig i kvalitetsrejser til netop dette rejsemål.
UCPA Rejser
UCPA tilbyder skiferier til de største skisportsteder i Frankrig – hvad enten I ønsker bus, fly eller kør selv. Der er bla. skirejser til: Tignes, Val Thorens, Chamonix, Val d’isere, Flaine og La Plagne.
Ung Rejs
-
Ungarn Rejser
-
Unique North
-
Unique Travel
Unique Travel arrangerer skræddersyede rejser i især Asien: Thailand, Vietnam, Malaysia, Borneo.
-
Unitas Rejser
-
Up-Travel
Hos Up-Travel arbejder vi kun med busrejser til skoler og ungdomsgrupper. Vi hjælper med at planlægge skolerejser – både på ski, adventure og storby
-
USA Tours
USA Tours er specialister i at arrangere rejser til USA, om end det er sol og varme i Florida, fest og sjov i Las Vegas, det gamle USA i Memphis, eller storbyferie i New York. De kan det hele. Deres rejseagenter har alle mange års erfaring med rejser til USA og går op i at du får netop den rejse som du drømmer om.
-
Vacansoleil Danmark
-
-
Vagabond Tours
-
-
Ventura Rejser
Ventura Rejser er specialist i oplevelsesrejser, herunder cykelrejser, vandre- og trekkingrejser samt kør-selv rejser. Alle rejsetyper brænder de for og har stor viden om og erfaring med.
-
Verdens Rejser
-
-
Vietnam Rejser
Vietnam Rejser arrangerer individuelle skræddersyede rejser til Vietnam. Bag Vietnam Rejser står Kenneth der har arbejdet på et lokalt Vietnamesisk rejsebureau, rejst 1 år i Vietnam og b.la. cyklet fra Hanoi til Nha Trang.
-
Vietnam Travels
Vietnam Travels er specialister i rejser til Vietnam, Laos og Cambodja.
-
Vikan Travel
Vikan Travel er et dansk rejsebureau, som tilbyder luksus golf-, spa & wellness rejser og sommerferie, samt naturrejser med fokus på observation og fotografi.
Viktors Farmor
Viktors Farmor er et rejsebureau med speciale i kultur- og naturrejser. Der rejses altid med dansk rejseleder, og derudover er der lokale engelsktalende guider med, så du er sikret unikke, lokale oplevelser på alle rejsemål.
-
Vilondo Bali Villaer
Vilondo Bali villaer er et danskejet villaudlejningsbureau med kontor på Bali.
Vindrose Rejser
Vi har siden 1977 været det førende danske rejsebureau, når det gælder Polen. Vores store naboland med mange bånd til Danmark. Historien har givet polakkerne mange udfordringer og har samtidigt fostret verdensnavne inden for musik, litteratur, film og naturvidenskab. Nobelprisen er adskillige gange havnet her. Start med Szczecin, oplev Warszawa, Gdansk, kulturbyen Krakow og den smukke natur ved Østersøen eller i Tatrabjergene. Det gamle kongedømme er trådt ind i en ny europæisk æra.