Sunday, December 16, 2018

      Nyheder

      Rejser
      -  Skirejser
      -  Golfrejser
      -  Safari

      Jokes / Vittigheder

      Shopindex/Modetøj

      Danske Synonymer

    Google
       GMail
       YouTube
       Drev
       Maps
       Oversæt
       Kalender
       AdSense
 
Start > Sjov > Jokes > De grove jokes

 Jokes / Vittigheder
   
  •  
  •  
  •  
  •  
   

De grove jokes

 
Hvad er forskellen på hvid og brun heroin?
Måden den er smuglet ind på!
Stjerne Stjerne Stjerne Stjerne Stjerne  


 
Pigerne i 7. klasse skulle forberede sig til konfirmation. Hvis nogen af jer har rørt ved en penis, skal i vaskes i det hellige vand, sagde præsten. Den første pige kommer frem og fortæller at hun har prikket til en med fingeren, hun vasker derfor sin finger i det hellige vand. Den næste pige der kommer frem har rørt en penis med hele hånden, og skal derfor vaske hele hånden. Den tredje pige skynder sig frem i køen, og præsten spørger, hvorfor hun har så travlt? Fordi hvis jeg skal skylle min mund i vandet, skal det være inden Louise skal vaske røv!
Stjerne Stjerne Stjerne Stjerne  


 
Hvorfor er lesbiske kvinder ofte så blege og tykke? – Fordi de får for meget slik, og for lidt jern!
Stjerne Stjerne Stjerne Stjerne  


 
Peter Lundin søgte om, at få fri til jul. Han ville gerne have haft 3 uger, men fik desværre kun 3 dage. Hans grundlag var, at det ville tage tid at samle hele familien.
Stjerne Stjerne Stjerne Stjerne  


 
Må jeg komme i dit øre?
Konen:Nej du må ej, jeg kunne blive døv.
Manden: Nej, jeg er kommet i din mund i 20 år, og du kan stadigvæk ikke holde din kæft
Stjerne Stjerne Stjerne Stjerne  


 
Præsten og konfirmanderne Pigerne i 7 klasse skulle forberede sig på konfirmationen inde i kirken. Præsten spørger den første: “Har du haft fysisk kontakt med en penis?” Hun havde taget på en med fingeren, og måtte skylle fingeren i helligt vand! Den næste i køen havde rykket i en, og måtte derfor skylle hele hånden i helligt vand! Pludselig begynder en pige at trænge sig frem i køen og præsten spørger hvad der er galt. “Skal jeg gurgle i det vand, så skal det være før Lone vasker røv!”
Stjerne Stjerne Stjerne Stjerne  


 
Det ringede på døren. “Hejsa, jeg samler ind til et hjem for gamle mennesker.” -“Okay bliv lige ved døren, de kan få min svigermor med det samme!”
Stjerne Stjerne Stjerne  


 
2 mænd var ude i en jungle. Den ene af mændene går over for at tisse, HAPS, pludselig bliver han bidt i tissemanden. -“Hjæææælp” -“Hvad er der sket?” -“Jeg er blevet bidt i tissemanden af en giftig slange!” Vennen skyndte sig at ringe efter hjælp. Han får af vide at der går lidt tid før de ankommer, så han har 5 minutter til at suge giften ud. -“Hvad sagde lægerne?” -“At du dør om 5 minutter.”
Stjerne Stjerne Stjerne  


 
Hvad kalder man gruppesex på et plejehjem?
Blandet saft fra rynkeby.
Stjerne Stjerne Stjerne  


 
Mor, må jeg gerne lege med bedstefar? -“Hold kæft knægt, lad ham hænge til politiet kommer…..”
Stjerne Stjerne Stjerne  


 
Et æble om dagen kan holde lægen væk, hvis du altså kan ramme ham!
Stjerne Stjerne  


 
En mand punkteret og ringede til en ven. “Hej, jeg er punkteret, kan du komme og hjælpe mig?” “Hvordan gik det dog til?” “Jeg kørte over en flaske vodka.” “Det lyder godt nok dumt, hvordan kunne du overse den?” “Den dumme russer havde den åbenbart i lommen!”
Stjerne Stjerne  


 
Førhen var det ikke sjovt at gå til bryllupper. Hver gang kom der gamle tanter, bedsteforældre og andre gamle mennesker. De prikkede mig altid på skulderen imens de grinte, og sagde: “Det er din tur næste gang.” Det stoppede de med efter jeg begyndte at sige det samme til dem, når vi var til begravelse.
Stjerne Stjerne  


 
Præsten ringede til politiet, fordi der lå et dødt svin ude foran kirken. Da politiet ankom var de tydeligvis trætte af at skulle tage sig af opgaven. Den ene betjent sagde ironisk til præsten:”Det er vigtigt for samfundet at vi bruger tid på disse opgaver.” “Ja, jeg skyndte mig også at ringe” Svarede præsten. “Jeg troede at I præster selv tog Jer af de døde?” “Ja det gør vi også, men vi underretter først eventuelle pårørende.”
Stjerne Stjerne  


 
Livsforsikringen i kontakt med en kunde. -“De skal ikke blive skræmt af mine ord, så det er bedre at du tænker over det først.. Du kan ringe til mig imorgen tidlig når du vågner, hvis De vågner.”
Stjerne  


 
Der var engang en mand, som elskede at spille fodbold. Pludselig kom han til at tænke på noget, var der mon fodbold i himlen? Han besluttede sig for at opsøge en præst og spørge. Manden opsøgte en præst og spurgte så, “ved du om der er fodbold i himlen?”. “Jeg kan prøve at spørge gud, så hvis du vender tilbage om et par dage har jeg et svar.” Et par dage senere kom manden tilbage til kirken og spurgte om præsten havde fået svar. “Ja, jeg har både en god nyhed og en dårlig nyhed” Sagde præsten “Okay så giv mig den gode nyhed først”. “Der er fodbold i himlen.” “Det er jeg glad for at høre, hvad er så den dårlige nyhed?” “At du er sat på holdet på lørdag.”
 


 
Søren: “Se der er en bjørn, hvad skal vi gøre?” Peter: “Jeg skal lige finde mine løbesko.” Søren: “Jamen tror du, at du kan løbe fra den?” Peter: “Neeej, men jeg kan da løbe fra dig!”
 


 
En mand gik til skrifte og betroede sig grædende til præsen. -“Fader tilgiv mig. Under anden verdenskrig jeg jeg noget dumt.” -“Hvad gjorde du?” -“Jeg skjulte en flygtning på mit loft.” -“Det er da ikke en synd, men nærmere en god gerning” -“Men jeg fik ham til at betale hele huslejen.” -“Det var ikke særligt pænt gjort, men du satte jo dit liv på spil, så du er tilgivet” -“Tak fader, lige et sidste spørgsmål” -“Ja?” -“Burde jeg fortælle ham at krigen er ovre?”
 


 
Hvad er ligheden mellem en hund og en kvinde? – Jo større kæp de får i munden, jo mere savler de.
 


 
Mooar, jeg har altså ondt i hovedet. Okay, så gå væk fra dartskiven.
 


 
En sur dame kommer ind til chefen og klager -“Nu siger du til Madsen, at han skal holde op med den sex-chikane!” -“Hvad har han dog gjort?” -“Han siger mit hår dufter godt.” -“Det burde de være glad for?” -“NEJ, det er sex-chikane!” -“Hvordan kan det være?” -“Fordi han er DVÆRG!”
 


 
Bruger du æggeshampoo? -“Nej, hvorfor?” -“Fordi man kan se skallen!”
 


 
En sort mand vil ind på et diskotek. -“Det bliver 50 kroner” siger dørmanden. -“Nej du skal ikke prøve at snyde mig!” -“Jamen det er rigtigt.” -“Hvorfor står der så, SORTE SVIN 20 kroner”
 


 
Hvorfor putter man altid en baby i blenderen med fødderne først?
– Så man kan se dens ansigtsudtryk
 


 
Hvorfor kan dværge ikke gå med tampon?
– Fordi de træder i snoren.
 


 
Det var den 15 årige bror der lå i sengen med sin 14 årige søster og bollede. Da søsteren siger “ahhh hvor er du god, du er bedre end far” “Ja” svare broderen. “Det siger mor også”
 


 
Det var den 15 årige bror der lå i sengen med sin 14 årige søster og bollede. Da søsteren siger “ahhh hvor er du god, du er bedre end far” “Ja” svare broderen. “Det siger mor også”
 


 
Din mor er mere åben end Seven-Eleven.
 


 
To rockere har en samtale kørende. -“Hvor er din kæreste egentlig blevet af?” -“Hun døde.” -“Det er jeg ked af at høre, hvordan skete det?” -“Hun havde forkølelse.” -“Det dør man da ikke af?” -“Jo, hvis man smitter mig!”
 


Ny Joke til De grove jokes